Nuffnang | PipiComel.com

Archive for the ‘Nuffnang’ Category

TQ NUFFNANG!

TQ NUFFNANG for CPUV(cost-per-unique-visit) campaigns yang tak pernah putus dalam blog pipicomel.com ni walaupun jarang update. Maklumla tuannya busy mengalahkan blogger budiey.com. hahahahaha Dah sampai masa untuk cashout earning ..tunggu akhir bulan ni la..walaupun tak banyak macam  blogger-blogger lain tapi alhamdulillah..boleh la simpan sikit-sikit Thanks again NUFFNANG.. terima kasih daun keladi…nanti bagi la banyak-banyak lagi.. hehehehe […]

RAMADHAN BUFFET FOR ONLY RM19.95

Enjoy a scrumptious meal this Ramadhan season with for only RM19.95 from @milkadeal! #TiraiRatusRamadanBuffet click at the picture below for more info

MORE BUFFERED EARNINGS

Weeehoo!! Alhamdulillah.. walaupun jarang blog ni diupdate, tetap dapat buffered earnings dari Nuffnang. TQ!TQ!TQ!  Semangat sikit nak berblog #ehgituplak . Orang tak rajin gini la (ayat cover baikkkk punyaaa) Terima kasih daun keladi, kalau boleh kasi banyak lagi..haahahha

1001 KISAH

Salam..sudah bersawang blog ku…aduyaiii… Banyak kisah yang nak ceritakan.. ada suka ada duka ada pahit ada manis… Kisah-kisah itu akan aku ceritakan dalam entri-entri yang akan datang… Cuma aku berterima kasih sangat-sangat walaupun blog ni dah lama tak di “update”, nuffnang masih lagi bagi aku buffered earnings walaupun tak sebanyak orang lain, tapi aku bersyukur.. […]

BUFFERED EARNINGS

Yeayyy.. ALHAMDULILLAH… lama betul aku tak update blog ni. banyak bahan banyak cerita yang nak dikongsikan tapi tidak berkesempatan..maklumlah aku bukannya blogger tegarrr..hahahhaa… Mulanya nak update pasal DEMAM, jumpa SETH TAN, OGAWA & bla..bla..bla… tengok-tengok jam dah nak pukul 12 weh terpaksa la cancel… haiyyaaa… asyik buat kerja ofis.. hari ni seharian dok mengadap Big […]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Powered by WordPress | Designed by: buy backlinks | Thanks to San Diego SEO Company, Online Games and Addicting Games