Gadget | PipiComel.com

Archive for the ‘Gadget’ Category

SAMSUNG GALAXY NOTE II

Samsung Galaxy Note 2 Bakal Dilancarkan. Samsung Galaxy Note 2 bakal dilancarkan pada september ini dan berita ini sangat mengujakan semua pengguna Samsung Galaxy Note. Pihak GSM Arena menyatakan mereka mendapat pengesahan daripada sumber dalaman mereka, yang mana peranti tersebut disahkan dan bakal dilancarkan sekitar bulan September kelak. Berdasarkan maklumat terkini, Galaxy Note 2 dikatakan […]

CHILI’S & RIO

salammm….hari ni hari ibu. walaupun masih lagi belum bergelar ibu, tapi hubby ajak gak aku gi celebrate.. aduyaiii… takpelah..ambil mood orang kata. Insya Allah..adalah rezeki nanti.. aku tak putus berdoa.. Amiinnn.. Destinasi kami hari ni ke KLCC. Last minute plan. Dah lama hubby tak buat Movie Day Out dengan readers dia. aku pun tertanya-tanya juga. […]

IPAD 2 IN MALAYSIA

Kawan-kawan, Esok iPad 2 akan dilancarkan di Malaysia. Mesti ramai yang tak sabar-sabar nak membeli gajet terbaru Machines nih.Entah-entah ada yang dah mula Queue kat outlet-outlet Machines sekarang ni. hehehe.. beli jangan tak beli… Details tentang launching esok:- Time : 29.04.2011  10.00am-13.00pm Venue: All Machines Outlets Senarai harga iPad 2 di Malaysia iPad2 Wifi 16GB […]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Powered by WordPress | Designed by: buy backlinks | Thanks to San Diego SEO Company, Online Games and Addicting Games