May, 2010 | PipiComel.com

Archive for May, 2010

~SUPERSHOPPING~

hmmm…. bukan nak kata apa…dah dekat setahun kami kawen..ni la first time kami shopping sakan…dalam satu hari lak tu…huhuhuhu…. ada yang hadiah birthday….ada yang hadiah anniversary…ada yang rambang mata aje…hihihihi…. lepas ni simpan duit..shopping next year lak ye…hahhaha….bersyukur dengan apa yang ada… Alhamdulillah…

THE SOYA SHOP

Masa Checking & clearing emails tadi,baru perasan dapat banyak newsletter pasal food… sayang kalau tak share kat blog ni…so I letak kat sini… Sharing is caring …. hehehehe Memang suka sangat food yang berasas kan soya ni….especially tempe..hehehhe…. memang sedap….dulu masa belaja kat UIA, outing je mesti beli 2-3 kota besar susu soya wat stok….tengok […]

Chocolate Fair – Free Chocolate Buffet

Chocolate Fair – Free Chocolate Buffet No. 8, Jalan 9/1, Seksyen 9, 43650 Bandar Baru Bangi, Selangor, Malaysia. 28 May – 30 May, 2010 Chocolate Fair – Free Chocolate Buffet Time: 9.00am – 6.00pm Terms and Conditions: Eat all you can with no wastage. Strictly for dine-in only. Unfinished chocolate will be charge according to […]

KEBAHAGIAAN DALAM PERPISAHAN

TAHNIAH Shahir… adira & daus….Semoga tidak hanyut dalam arus populariti… Kebahagiaan Dalam Perpisahan Lyric – Shahir AF8Tak perlu ucapkan sepatah kataKerna lantang terbaca dari mukaKau dan daku sudah tiadaKeserasian di jiwaMungkin magisnya sudah hilangTak perlulah kita mencuba lagiBetulkan kesilapan perhubungan iniBila setiap perbincanganMenjadi perbalahanManakah agaknya cinta pastiChorus:Embun pun takkan mampu menyubur sekuntumBunga yang layu pada […]

SUCI

tETIBER je masa on the way balik umah dari opis tadi aku dengar sinarfm putar lagu yantzen nih… lirik yang amat baik untuk dihayati…. Alangkah indah kehidupan ini Jika saling menyayangi Kita hulurkan persahabatan Dengan niat suci Alangkah murni oh jiwa nurani jika saling mengasihi Tuhan tidak memandang wajahmu Tapi dihatimu Bersihkanlah jiwa dengan amalan […]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Powered by WordPress | Designed by: buy backlinks | Thanks to San Diego SEO Company, Online Games and Addicting Games