October, 2009 | PipiComel.com

Archive for October, 2009

WEDDING DINNER AT SERENDAH

First of all….congratulation to my officemate, Poorni for her big day …First time juga aku attend wedding dinner kaum India…memang meriah…nyanyian & tarian non stop dari awal majlis sampai akhir… dengarnya Poorni booked dewan tu sampai pukul 12 malam sebab nak celebrate her birthday on 1.11.2009. But I can’t wait … mata sudah megantuk…hanya nampak […]

ALL ABOUT LOVE ~ SURIA CINTA

Salammm….just wanna share…dulu masa zaman muda remaja (ekekekekke) aku suka dengar celoteh DJ Linn ni kat THR…segmen cinta juga…bila dia transfer ke suriaFM..aku pun “transfer” kan telinga aku ni ke sana juga…ekekkekkeke… Yang paling best Pilihan lagu-lagu yang diputarkan dlm segmen suria cinta…memang tangkap leleh … mengimbau kenangan cinta monyet dulu-dulu….hehehhee…. Memang best lahh….tak caya?? […]

CUCI The Musical BEST ~!!!

The best theater after Puteri Gunung Ledang….that’s all I can say…hehehhee…. Sila lah berkunjung ke ISTANA BUDAYA….Last day is on 6.11.09. Lepas kerja terus pergi ke ISTANA BUDAYA…takut tak sempat…. tak sabar nak tengok teater CUCI~! dua-dua dah makin tembammmm Congratulation to CUCI the musical crewzzz……thumbs up~!!!

BUDIEY REVEALS SOMETHING SUPER EXCLUSIVE TO PROJECT ALPHA~!!

Episode 7 (FINAL) – Budiey Project Alpha Season 1. Budiey reveals something super exclusive to Project Alpha! Project Alpha – Uncovering Malaysia’s Top Bloggers

You Can Be Whatever You Want To Be

There is inside you all of the potential to be whatever you want to be, all of the energy to do whatever you want to do. Imagine yourself as you would like to be, doing what you want to do, And each day, take one step towards your dream. And though at times it may […]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Powered by WordPress | Designed by: buy backlinks | Thanks to San Diego SEO Company, Online Games and Addicting Games