June, 2008 | PipiComel.com

Archive for June, 2008

CINTA BERALIH ARAH…

Hikhikhik….adoiii laaaa…..nk citer pasal sorang dak fun corner yg mmg fun org nyer….pelik sikit dia nih sbb dia tak minum air kosong…dia minum milo je ..pagi ptg siang mlm…MILO..MILO..MILO…hahahhah…. then lagi satu dia dia ni suka lagu2 lama…mcm aku nih suka kat lagu2 zaman 80an ke atas….dia leh suka ngan AHMAD JAIS….adeh…..dok gelak je kat […]

CUTI YANG PANJANG….

Hmmm…..byk benda yg terjadi dlm hidup aku lately….yg menyedihkan..yang mengharukan….yg menggembirakan pun ada….semuanya bercampur baur……tak reti aku nk huraikan satu persatu….tgklah mood aku mcm mana nnt….leh citer….

HAPPY BIRTHDAY MAISARAH..

“to maisarah with luv”~from k.nini & k.ira Salamm….lama tak update blog…mcm biasa…ala2 bz la kononnya..hehehhe….saja nk citer pasal weekend aku..hari ni atas permintaan pakcik & makcik, aku telah menyertai famili day derang kat The Zone (dekat sgt ngan KLCC)…kebetulan derang wat sambutan besday tuk maisarah yg ke 2 thn…hmmm…hr ni genap lah setahun sarah bersama […]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Powered by WordPress | Designed by: buy backlinks | Thanks to San Diego SEO Company, Online Games and Addicting Games