March, 2008 | PipiComel.com

Archive for March, 2008

BULAN YANG MENYAKITKAN….hmmm

Dah lama tak update blog sendiri…takde mood la…tetiba je smlm ngan hr ni aku teruja nk update blog yg sekian lama bersawang nih…hehehehe…. sebenarnya aku baru je ok dr demam selsema….teruk gak la…sampai MC jumaat lps…3 bulan kerja dlm 2008,2 kali dah aku MC termasuk yang ni la..ikut hati nk gi je opis…keje berlambak…stress2…huhuhuhuhu….bulan ni […]

LAGU TERKINI YANG AKU SUKA…

YOVIE & NUNO – Menjaga Hati masih tertinggal bayanganmuyang telah membekas di relung hatikuhujan tanpa henti seolah pertandacinta tak di sini lagikau tlah berpaling biarkan aku menjaga perasaan ini, ohhmenjaga segenap cinta yang telah kau beriengkau pergi, aku takkan pergikau menjauh, aku takkan jauhsebenarnya diriku masih mengharapkanmu masih adakah cahaya rindumuyang dulu selalu cerminkan hatimuaku […]

AKU ANAK MERDEKA

Salam…ntah kenapa..smlm tgh aku sibuk2 dok ngemas buku2 masa aku belaja dulu..terjumpa keratan sajak Dr Mahathir yang aku simpan dan jadikan penanda buku serta azimat..mueshesheshes…biasala…dulu2…hehehehe…saja je nk letak kat blog ni..sbb aku suka sajak ni dan juga maksudnya…kpd yang tak suka..takpe…tak paksa pun utk membacanya….PEACE!!! PERJUANGAN YANG BELUM SELESAISesungguhnya tidak ada yang lebih menyayatdari melihat […]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Powered by WordPress | Designed by: buy backlinks | Thanks to San Diego SEO Company, Online Games and Addicting Games