November, 2007 | PipiComel.com

Archive for November, 2007

4 DAYS / 3 NIGHTS @ BANGKOK/PATTAYA (PART I)

Hi ols..hehehehe……hmmm…lama betul aku tak update citer kt sini…dr puasa sampai lah raya…lama gak tu….2 bln…ok lah berbalik pada percutian aku ke Bangkok/Pattaya last week (8/11~11/11).Sebenarnya ni opis trip..plan dah lama tp bulan 11 baru pegi…asalnya nk gi langkawi ntah mcm mana leh tertukar ke bangkok lak…..selama 4 hari 3 malam aku kat sana..aku pegi […]

OPERASI MEMBERSIHKAN BLOG BERSAWANG

Hiiiiiiiiii….lamanya aku tak update blog sendiri…huhuhuhhu…byk cerita tp masa terlalu mencemburui aku … hahahahahhaa….takpe….lps ni aku nk update banyaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkk citer kat sini……tungguuuu….hehehehehe…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Powered by WordPress | Designed by: buy backlinks | Thanks to San Diego SEO Company, Online Games and Addicting Games