December, 2006 | PipiComel.com

Archive for December, 2006

20/12/2005 1001 KENANGAN PAHIT & MANIS…

Disember…byk meninggalkan kenangan pahit & manis buat aku…Disember 2005…mengenali kwn2 di m2mfrenz …saat2 yg amat berharga dan takkan lupa sampai bila2….yg paling tak lupa….KENANGAN DI EQUATORIAL,PENANG 20/12/2005…..disini segalanya bermula…..”PERSAHABATAN”….. “Invitation card” “ketibaan M&M” “mawi & marsha” “hehehehehehe…” “cake 4 marsha & mawi” “bunga tuk marsha from m2m…tp mawi yg sampaikan” “jgn pisahkan aku & mawiiii…Tuhan […]

shiloh~cute baby!!!

allooo…..tetiba je gatai tgn mlm ni nk update blog…boring siottt….tak ngantuk lagi….comel kan baby jolie-pit nih …shiloh….geram betoi nengok….bibir ikut mummy dia…part yg paling aku suka..mata dia…huhuhuhuhu…..subhanallah…..comeeyyyyyyyyyyy……dah lama aku tunggu nk tgk gambar terbaru si shiloh nih…last2 dpt gak slps aku godek2 website..hahahaha….

CORETAN DI PAGI BUTA

hmmm….sesapa yg masuk blog ni mesti dok kata aku ni putus cinta ke?patah hati ke?hehehehehe….actually saja je aku letak kat blog nih sbb aku mmg suka surf benda2 gini…saja….jiwang karatz….hakhakhak…mintak maap la ye…. penat sgt lately…keja byk…asyik meeting je ngan boss…susah gak dpt boss pompuan nih..kalau meeting tu berjam2…bkn dia membebel…tp suka bercakap…hbs pasai keja,kasi […]

A LONELY HEART…

A lonely heartI smile so sweetly,I laugh so easily,But look carefully,Look into my eyes.Can you see it?They say your eyes are the windows to your soulWell my soul bares it allThe emptinessThe lonelinessCan you feel it?I have a heart that is lonelyYou walk past not a second glanceMy heart breaksMy heart achesWherever I go, whatever […]

HEART BROKEN…

heart broken lets me feel the painheart broken i don’t run awayheart broken i can feel the painheart broken i try to run awayi turn away to hide my face againi run the rimes of pain u made me feeli turn to hide the tears i shed from youi hide behind the walls of lonelinessi […]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Powered by WordPress | Designed by: buy backlinks | Thanks to San Diego SEO Company, Online Games and Addicting Games